Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu iş dünyasında yeni başkan “Erdem Mütevelli”
DEVSİYAD olağan kongresini gerçekleştirdi. Yapılan genel kurul sonrasında DEVSİYAD Yönetim Kurulu Başkanlığına Erdem Mütevelli seçildi
Kastamonu için 'çılgın' öneri
Kastamonu eski Belediye Meclis Üyesi Yeşilay KAstamonu Şube Başkanı Mimar İzzet Serhat Köylü'nün paylaşımı dikkat çekti. Köylü yapay zeka ile oluşturulan ve çay boyunu anımsatan resmi; "Budamış-Dereköy Hattı. Bir fikir olsun" ifadeleriyle paylaştı.
Demir'den 'sahipsizlik' tepkisi: 'Hani çok istiyordunuz?'
AK Parti 27. Dönem Milletvekili Murat Demir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Tarım ve Orman Bakanı olarak görevlendirilen hemşehrimiz İbrahim Yumaklı'nın devir teslim töreninde hemşehrileri tarafından yalnız bırakıldığına dikkat çekti
Kastamonu listesi Erdoğan’ın önünde; kimin ismi ön plana çıkıyor?
14 Mayıs 2023 seçimlerine kısa bir süre kala AK Parti, aday belirleme aşamalarında son düzlüğe gelirken; Kastamonu’da da heyecanlı bekleyiş sürüyor
Nasrullah Meydanı yenilenecek!
Kastamonu Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan ilk toplantısı, Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt başkanlığında gerçekleştirildi.
Yeşilay’ın yeni Şube Başkanı Mesut Şeker
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kastamonu Şubesi’nin Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi.
Kastamonu kadınları duyarsız kalmadı
Yeşilay Kastamonu Şubesi ile Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi üyeleri, asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem sonrasında bölgeye gönderilmek üzere polar mont dikimine başladı.
"Bu projeyi herkese anlatmaya hazırım"
Birlik Vakfı Kastamonu Şubesi Kariyer Sohbetleri etkinliğinin bu hafta konuğu Fatih Köse oldu.Uzun zamandır üstünde çalıştığı ve sosyal medyada “Daha İyisi Mümkün Kastamonu” adıyla kurduğu YouTube kanalında kamuoyu ile paylaştığı “Metropollerden Anadolu’ ya Kesin Dönüş: Pilot İl Kastamonu” adlı projesinin detaylarını Birlik Vakfında paylaşan Fatih Köse;“ Türkiye’ye de örneklik edebileceği, bütüncül bir kalkınma hamlesi ancak bu proje ile olabilir. Bu şehre bir şeyler katmak isteyen bütün STK’lara ve hatta bütün siyasi partilere bu projeyi anlatmaya hazırım” dedi.
Yeşilay Şube Başkanı Köylü, Bölge Koordinatörü oldu
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kastamonu Şube Başkanı İzzet Serhat Köylü, Yeşilay Bölge Koordinatörü oldu.
‘Kültür ve Tarih Müzesi’ önerisi
Kastamonu Belediye Meclisi’nin Haziran ayı ilk olağan toplantısı, geçtiğimiz akşam Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt başkanlığında gerçekleştirildi.
'Kastamonu'da en çok kullanılan uyuşturucu; metamfetamin'
İl Genel Meclisi’nin gündeminde uyuşturucu yer aldı. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında neler yapılabileceği hakkında hazırlanan Çevre ve Sağlık Komisyonu raporu görüşüldü. Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ahmet Şahan ve Yeşilay Kastamonu Şube Başkanı İzzet Serhat Köylü katıldı.
KÜ' de "Sivil Toplum ve Gönüllülük" eğitimi düzenlendi
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KASÜSEM) bünyesinde, "Sivil Toplum ve Gönüllülük" Eğitimi düzenlendi.
'2023, Cumhur ittifakının zafer yılı olacaktır'
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı yönetimi ve AK Parti Belediye Meclis üyeleri Ülkü Ocakları'nın yeni il binasını ziyaret etti. Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Cumhur ittifakı vurgusu yaptı.
'Bu hava kirliliği, Kastamonu'ya yakışmıyor'
Kastamonu Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nun başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda AK Parti Belediye Meclis Üyesi Necati Atak hava kirliliğine; AK Parti Belediye Meclis Üyesi İzzet Serhat Köylü de deprem riskine dikkat çekti.
'Bağımlılara, renklerini yeniden kazandırıyoruz'
Yeşilay Kastamonu Şube Başkanı İzzet Serhat Köylü, bağımlılıklara mücadele kapsamında gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Yaptığımız açıklamalar bazı kişileri rahatsız etti
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Kastamonu’da düzenlenen etkinliklerde Recep Tayyip Erdoğan’ın posterinin açılması üzerine CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin ve CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı tepki göstermişti.